bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Korfu Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Korfu Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Korfu Lufthavn. Bilutleie ved Korfu Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Korfu Lufthavn guide

leiebil Korfu Lufthavn
Bilutleie Korfu Lufthavn

Korfu International Airport (IATA Code: CFU) er også kjent som Ioannis Kapodistrias flyplass og ligger langs den nordvestlige delen av landet, på den vakre øya Korfu. Flyplassen gir en rekke vanlig planlagt reisemål rutene samt charterfly til og fra omkringliggende europeiske byer. Singelen rullebanen og hovedterminalen håndterer ca 2 millioner passasjerer i året med i overkant av 15 000 flygninger. Flyplassen fungerer som et viktig knutepunkt for innenlands flyselskap Aegean Airlines og Olympic Air. Charterreiser og sesongens flyreiser er den mest populære på flyplassen i løpet av ferien sesonger.

Flyselskaper og destinasjoner

Korfu International Airport er hjem til over to dusin norske og internasjonale operatører som betjener Egeerhavet, Middelhavet og europeiske destinasjoner. Aegean Airlines gir sesongens flyreiser og charterturer til steder som inkluderer London, Roma, Moskva, Budapest, Marseille og Warszawa.Air Berlin gir sesong ruter til Hamburg, Frankfurt, Dresden, Düsseldorf, og Berlin. Innenriks Astra Airlines gir en vanlig rute til Thessaloniki og Holidays Czech Airlines tilbyr en sesongbasert rute til Praha.Andre operatører som inkluderer Ryanair, Thomas Cook Airlines, Thomson Airlines og Reiseservice tilbyr sesong og charterfly til andre populære destinasjoner som inkluderer København, Amsterdam, Venezia og Dublin.

Flyplassens fasiliteter

Fasiliteter på Korfu flyplass er begrenset til enkle tjenester. En bank, en valutaveksling kiosk og en minibank er plassert i terminalen. Shopping og en taxfree-butikk og en Pop Art Gallery gir muligheter for å kjøpe gaver og suvenirer. En helsekontor er også plassert i hovedterminalen. En flyplass kaffebar serverer lett mat, snacks og drikke og gir valgmuligheter for grab-and-go stil servering.Bilutleie tjenester som tilbys på flyplassen inkluderer tjenester etter Avis, Hertz, Europcar og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler