bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Dublin Flyplass

Hjem > Irland > Bilutleie Dublin Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Dublin Lufthavn. Bilutleie ved Dublin Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Dublin Lufthavn guide

leiebil Dublin Lufthavn
Bilutleie Dublin Lufthavn

Dublin Airport (IATA-kode: DUB) er klassifisert som en internasjonal flyplass. Det er en av flere store flyplasser i Irland og gir et stort utvalg av operatører og ruter for nasjonale og internasjonale reisende. Dublin Airport er kjent av lokalbefolkningen som Aerfort Bhaile Atha Cliath og ligger på det sentrale østlige kysten av Irland. Flyplassen fungerer som et knutepunkt for flere innenlands flyselskap. De to rullebaner og to terminaler behandle omtrent 20 millioner passasjerer i året med i overkant av 150 000 flyreiser.

Flyselskaper og destinasjoner

Dublin Airport fungerer som et knutepunkt for flere regionale og nasjonale operatører som inkluderer Aer Lingus, Aer Lingus Regional, CityJet og Air Contractors. Andre operatører på flyplassen inkluderer Air France, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, Emirates, Ryanair og Scandinavian Airlines. De mest populære internasjonale ruter ut av flyplassen inkluderer London, Paris, Manchester, Birmingham, og New York.Et stort antall sesong og sesong charterfly er også tilgjengelig fra flyplassen og inkluderer destinasjoner som Athen, Korfu, Helsinki, Tel Aviv, Dubrovnik, og Salzburg.

Flyplassens fasiliteter

Dublin Airport tilbyr et stort antall tjenester og fasiliteter for komfort av nasjonale og internasjonale reisende. Butikker og restauranter er tilgjengelig for passasjer bekvemmelighet og er lokalisert i begge terminalene. I terminal One, prøve lett mat og snacks på Angel 'Del eller post-passasjer sikkerhet Caviar hus til fine spisesteder. Shopping mulighetene er nesten ubegrensede, og inkluderer opsjoner av Pandora, Dixons, og Calvin Klein. Executive-salonger er lokalisert i begge terminalene. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig med buss, buss, taxi eller tog. Bilutleie tjenester er lokalisert i begge terminalene av selskaper som Dooley, Avis, Budget, Hertz og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler