bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Warszawa Flyplass

Hjem > Polen > Bilutleie Warszawa Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Warszawa Lufthavn. Bilutleie ved Warszawa Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Warszawa Lufthavn guide

leiebil Warszawa Lufthavn
Bilutleie Warszawa Lufthavn

Warszawa Airport (IATA-kode WAW) har gjennomgått noen navneendringer i er historie. Tidligere navn på fasiliteter inkluderer Okecie International Airport eller Warszawa-Okecie Airport og offisielt skiftet navn i 2001 for å hedre den tidligere bosatt og komponisten Frédéric Chopin. Imidlertid er Okecie fortsatt en vanlig og populær referanse for denne flyplassen. Planer er underveis for å integrere de to terminalene i en enkelt, omfattende plass innen 2015. Flyplassen har også to kryssende rullebaner. Mer enn 9 millioner passasjerer besøke Warszawa Lufthavn, noe som gjør det den travleste i landet.

Flyselskaper og destinasjoner

Som en internasjonal flyplass og den travleste i landet, er Warszawa Airport ansvarlig for at nesten førti prosent av landets reisende. Cargo, kommersielle og charterfly er alle tilgjengelige fra Warszawa Lufthavn. To innenriksrutene, Wizz Air og LOT Polish Airlines, yte service til utallige destinasjoner som Rzeszów, Kraków, Wrocław og Poznań for å nevne noen.Internasjonale flyselskaper inkluderer Finnair, Air Berlin, Air France, Qatar Airlines og Turkish Airlines.

Flyplassens fasiliteter

Warszawa Airport tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert kafeer, offentlig transport, bilutleie, forretningstjenester og salonger. The Voyage Café har et utvalg av snacks og drikkevarer for passasjerene i avgangsterminalen. Butikker og kiosker som Discover Warszawa tilbyr et utvalg av gaver og toalettsaker. Bilutleiefirmaer finnes i Terminal A og inkluderer Europcar, Avis, Budget, Thrifty og Express Rent a Car.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler