bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Dresden Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Dresden Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Dresden Lufthavn. Bilutleie ved Dresden Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Dresden Lufthavn guide

leiebil Dresden Lufthavn
Bilutleie Dresden Lufthavn

Dresden International Airport (IATA Code: DRS) er en av de største flyplassene i Tyskland.Også kjent i fortiden som Flughafen Dresden Klotzsche flyplassen ligger i den sentrale østlige Sachsen-regionen i Tyskland sør for Berlin og nær den tsjekkiske grensen. Flyplassens to rullebaner og hovedterminalen håndterer ca 2 millioner passasjerer i året med i overkant av 30 000 flygninger. Flyplassen, som andre i hele Tyskland, er kjent for sin militære brukt under andre verdenskrig og som den viktigste flyplass for internasjonal trafikk til østblokken før Berlin -muren falt.

Flyselskaper og destinasjoner

Dresden Airport tilbyr tjenester gjennom et bredt spekter av nasjonale og internasjonale operatører. Store operatører som opererer ut av flyplassen inkluderer Aeroflot, Air Berlin, Kroatia Airlines, Germanwings, Hamburg Airways, og Vueling. Regelmessig rutefly til Moskva, Düsseldorf, London, Basel, München, og Barcelona er populære.Seasonal charter og ruter, blant annet til Korfu, Varna, Hurghada, og Rhodos.

Flyplassens fasiliteter

Dresden International Airport er reisevennlige og gir et bredt utvalg av shopping, bespisning og reise fokuserte tjenester. Hovedterminalen er ultramoderne og designet med en skywalk som forbinder parkeringsplassen for å sjekke inn områder. Kjøpe alternativene inkluderer Markedsplassen og Feinbäckerei og modell Center. Når det gjelder spisesteder, kan reisende nyte Chili restaurant, Café Vanilla og røyker salongen eller personalkantina. Ytterligere tjenester inkluderer en liten casino, massasjestoler og minibanker. Transport til og fra flyplassen er en enkel måte via jernbane eller buss alternativer, taxitjenester og bilutleie. Bil utleie pulter er plassert i terminalen og levert av ADAC, Avis, Hertz, Europcar og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler