bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Hamburg Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Hamburg Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Hamburg Lufthavn. Bilutleie ved Hamburg Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Hamburg Lufthavn guide

leiebil Hamburg Lufthavn
Bilutleie Hamburg Lufthavn

Hamburg Airport (IATA Code: HAM) er en av de største i Tyskland.Flyplassen prosesserer nesten 14 millioner passasjerer i året med nesten 160.000 flygninger. Flyplassens to rullebaner, to terminaler og Airport Plaza terminalen er et viktig knutepunkt for innenlands-og utenlandstrafikken. Flyplassen har æren av å være en av de eldste i verden, opprinnelig grunnlagt i 1911. Rullebanen på flyplassen er i stand til å håndtere opptil Airbus A380-fly, og terminaler er hjem til store norske og internasjonale operatører.

Flyselskaper og destinasjoner

Hamburg Airport er hjemmet til dusinvis av nasjonale og internasjonale operatører. Store operatører inkluderer men er ikke begrenset til Air Baltic, Air Berlin, Aeroflot, Air France, British Airways, Condor, Czech Airlines, Germanwings, KLM, Scandinavian Airlines, Swiss International Airlines og United Airlines. Populære internasjonale destinasjoner inkluderer Zürich, Palma de Mallorca, og London.De mest populære innenriksruter inkluderer München, Frankfurt og Stuttgart.Sesongens flyreiser tilbys av en rekke operatører inkluderer destinasjoner i Tyrkia, Sveits, Italia, og Midtøsten destinasjonene.

Flyplassens fasiliteter

Dusinvis av butikker og restauranter tilbyr mange alternativer til passasjerene. Besøkende kan velge mellom enkel mat på barer og kafeer eller restauranter i offentlig og sikkerhetsområder flyplassterminalene. Alternativer fra McDonalds til Fillini og Sashimi Sushi imøtekomme en rekke kulinariske smaker. Shopping i offentlig og sikkerhet områder av flyplassen gir muligheter for mote, trykt materiale, gaver og suvenirer. Tilleggstjenester på flyplassen inkluderer en bønn, Internett-tilgang, konferansesteder, et tannlegekontor og en massasje-stasjon. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig med T-bane eller forstads jernbane, taxi, buss og bilutleie. Bilutleie ligger i terminalene leveres av Europcar, Sixt, Buchbinder Rent-A-Car, Hertz og Budget.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler