bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Frankfurt Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Frankfurt Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Frankfurt Lufthavn. Bilutleie ved Frankfurt Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Frankfurt Lufthavn guide

leiebil Frankfurt Lufthavn
Bilutleie Frankfurt Lufthavn

Frankfurt Airport (IATA-kode: FRA) er også kjent som Rhein-Main-Flughafen av lokalbefolkningen. Flyplassens fire rullebaner og tre terminaler håndterer ca 58 millioner passasjerer i året med nesten 500 000 fly til nasjonale og internasjonale destinasjoner. Flyplassen er rangert som den travleste i Tyskland og den tredje travleste i Europa.Flyplassen betjener hovedsakelig internasjonale destinasjoner (ca. 265) til over 100 land. Flyplassen fungerer som et viktig knutepunkt for Lufthansa og sin innenlandske transportør, Condor. De nye fly Airbus A380-stasjoner sin flåte av fly på flyplassen, takket være store renovasjon til anlegget. De to hovedterminalene og Lufthansa førsteklasses terminal på flyplassen gi hundrevis av shopping, restauranter og servicetilbud for reisende.

Flyselskaper og destinasjoner

Frankfurt International Airport tilbyr tjenester av dusinvis av populære internasjonale operatører. Aeroflot, Air Canada, Air France, Air India og Air Serbia er bare noen få. American Airlines, British Airways, Kina Eastern Airlines og Emirates gi regelmessige ruter til internasjonale destinasjoner. Innenriks carrier Condor tilbyr et bredt utvalg av faste og sesong ruter til populære destinasjoner som inkluderer Nairobi, Cape Town, Cancun, Barbados, Rio de Janeiro og Costa Rica.Seasonal flyreiser, blant annet til Dubrovnik, Korfu, Santorini og Toronto.Populære internasjonale flydestinasjoner inkluderer Zürich, Moskva, Casablanca, Beirut, Tel Aviv, og Roma.

Flyplassens fasiliteter

Hundrevis av shopping, restauranter og servicetilbud er tilgjengelig på Frankfurt International Lufthavn. Populære shoppingsteder inkluderer Jack Wolfskin, Timberland, og Armani. Når det er tid for å spise, kan reisende velge mellom rask service barer og kafeer som Kjølere Café eller Ditsch Brezelbäckerei for lekre "brezels". Sit-down spisemuligheter inkluderer Ciao Italia, og Cosi Asiate. Tilleggstjenester på flyplassen inkluderer banker og valutaopsjoner, et renseri, massasje og frisørtjenester. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig med buss, tog, taxi og transporttjenester. Leie bil alternativer er tilgjengelige i Terminals en og to og inkluderer tjenester etter Alamo, Advantage, Hertz, Enterprise, Budget, og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler