bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Marseille Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Marseille Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Marseille Lufthavn. Bilutleie ved Marseille Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Marseille Lufthavn guide

leiebil Marseille Lufthavn
Bilutleie Marseille Lufthavn

Marseille International Airport (IATA-kode: MRS) er også kjent som den Aéroport de Marseille Provence, og ligger i Provence-Alpes-Côte-regionen i det sørøstlige Frankrike, med sin sørlige grensen dele kysten av Middelhavet.Flyplassen er klassifisert som en av de travleste i Frankrike og håndterer over åtte millioner passasjerer fra sine to rullebaner og fire terminaler. Flyplassen gir over 130 rutine destinasjoner for nasjonale og internasjonale reisende.

Flyselskaper og destinasjoner

Flyselskaper og destinasjoner som tilbys av Marseille Airport inkluderer de som tilbys av operatører som Air France, Air Madagascar, British Airways, Iberia, Lufthansa, Ryanair, og Turkish Airlines. Populære internasjonale destinasjoner inkluderer Barcelona, Casablanca, Marrakesh, München, Tel Aviv, London og Amsterdam.Air France tilbyr en rekke sesongmessige ruter til destinasjoner som inkluderer Casablanca, Beirut, København, og innenlandske ruter til Brest, Paris, Bordeaux og Biarritz.

Flyplassens fasiliteter

Den Marseille Airport tilbyr mange alternativer for passasjerene å handle og inkluderer duty-free butikker. En rekke spisesteder ligger i terminalene inkluderer alt fra hurtigmat til smørbrød og kafeer som gir regionale fare som Beaudevin eller gourmet restaurant alternativer som tilbys av Chefs en Provence. Orientalske og middelhavsmat alternativer er også tilgjengelig. Flyplassen gir tilgang til valuta-og banktjenester, samt et forretningssenter ligger i Hall 4. Bilutleie tjenester er tilgjengelige fra over en halv dusin store leverandører som inkluderer Hertz, Budget, Avis, og Enterprise.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler