bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Bordeaux Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Bordeaux Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Bordeaux Lufthavn. Bilutleie ved Bordeaux Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Bordeaux Lufthavn guide

leiebil Bordeaux Lufthavn
Bilutleie Bordeaux Lufthavn

Bordeaux Airport (IATA Code: BOD) er kjent av lokalbefolkningen som Aéroport de Bordeaux-Mérignac og serverer Aquitaine regionen på den sørvestlige grensen av landet. Flyplassen er utstyrt med to rullebaner og to hovedterminalene som tjener over fire millioner passasjerer i året. Flyplassen er kategorisert som den sjette travleste i Frankrike og gir en rekke vanlige og sesongens flyreiser til interkontinentale destinasjoner.

Flyselskaper og destinasjoner

Bordeaux Airport fungerer som et knutepunkt for mange norske og inter operatører som inkluderer Air Algerie med ruter til Alger. Air France tilbyr ruter til Marseille og Paris.British Airways, Air France, EasyJet, KLM, Norsk Air Shuttle, Ryanair, og Volotea gi mange nasjonale og internasjonale destinasjoner. Populære innenlandske destinasjoner inkluderer Ostia, Strassburg, Lyon og Nantes.Populære internasjonale ruter inkluderer Stockholm, Casablanca, Marrakesh, Edinburgh, Roma, Barcelona, Dublin, og London.

Flyplassens fasiliteter

Bordeaux Airport tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for passasjerer som inkluderer tilgang til over to dusin shoppingsteder lokalisert rundt flyplassen i boarding områder og fellesområder som inkluderer Aelia Duty Free og Baillardran Candies. Tilgang til en rekke mat-og drikkesteder samt sit-down bespisning er tilgjengelig i begge terminalene og inkluderer Destinasjon Café og Quest.Bar. Bilutleie tjenester er plassert i tilkoblings vinger mellom Halls A og B i det offentlige området og gir nesten et dusin alternativer fra leverandører som inkluderer Enterprise, Firefly, Avis, Europcar, Budget og Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler