bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Barcelona Flyplass

Hjem > Spania > Bilutleie Barcelona Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Barcelona Lufthavn. Bilutleie ved Barcelona Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Barcelona Lufthavn guide

leiebil Barcelona Lufthavn
Bilutleie Barcelona Lufthavn

Selv kjent som Barcelona Airport (IATA-kode BCN) flyplassen er offisielt kåret til Barcelona-El Prat lufthavn og ligger like utenfor sentrum av Barcelona. Etter Madrid Barajas Lufthavn Barcelona lufthavn, er den nest største i landet og fungerer som den viktigste flyplassen for Catalonia.Et par store flyselskapene telle Barcelona lufthavn som base for sin flåte inkludert Air Europa, Ryanair, Iberia Regional og Vueling. Hvert år, mer enn 35 millioner passasjerer passerer gjennom de to terminaler på Barcelona Airport - som gjør den til den niende travleste flyplassen i Europa! Tre rullebanene er kjennetegnet på flyplassen for å imøtekomme den store mengden av daglige flygninger.

Flyselskaper og destinasjoner

Utallige nasjonale og internasjonale flyselskaper yte service til de millioner av passasjerer som benytter fasilitetene på Barcelona lufthavn. I tillegg til de flyselskapene som bruker flyplassen som et fokus by, bærere fra hele verden gi service og ruter til mange destinasjoner. Flyselskaper inkluderer Swiss International Air Lines, Royal Jordanian, TAP Portugal, Delta Air Lines, British Airways og EasyJet for å nevne noen. Noen av de mest populære reisemålene avgang fra Barcelona Airport inkluderer Amsterdam, London, Paris, Frankfurt, München og Roma.

Flyplassens fasiliteter

Den ekspansive terminalen på Barcelona lufthavn sikrer passasjerer har mange fasiliteter og tjenester å velge mellom. Bilutleie, offentlig transport, snack kiosker, bagasjehjelp og handicap hjelp er alle tilgjengelige. Passasjerer som ønsker å utforske Barcelona og området rundt har bilutleie alternativer fra store selskaper, inkludert Hertz, Europcar, Sixt, National og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler