bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Nantes Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Nantes Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Nantes Lufthavn. Bilutleie ved Nantes Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Nantes Lufthavn guide

leiebil Nantes Lufthavn
Bilutleie Nantes Lufthavn

Nantes Airport Brittany (IATA-kode: NTE) er også kjent som den Nantas Atlantique Lufthavn. Flyplassen ligger i Bouguenais omtrent ti minutter fra sentrum av Nantes. Flyplassen gir tjenester til Loire-regionen og ligger på den vestlige kysten av Frankrike mot Atlanterhavet. En ny flyplass er planlagt for bygging i 2014 for å erstatte de økende behovene som har overskredet dagens flyplass evner. Singelen rullebane og terminal gir tjenester til nasjonale og internasjonale reisende i regionen.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke norske og lavprisflyselskaps bærere tjene Nantes flyplass og inkluderer Ryanair, Flybe, EasyJet, Jeter fly.com og Transavia.com. Internasjonale operatører som betjener flyplassen inkluderer Air Frankrike, Royal Air Maroc, Tunisair, KLM og Air France.

Flyplassens fasiliteter

Nantes Airport i Bretagne gir et halvt dusin alternativer når det kommer til mat og drikke valg. Kafeene er enkel og brukervennlig og inkluderer Bar 1,44, La Brioche Dorée og La terrasse. En rekke butikker inkluderer Relay og Découvrir le Grand quest der suvenirer, klær og tilgang til skriftlig materiell er tilgjengelig. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt med taxi, transporttjenester, og buss alternativer. Store bilutleie selskapene er lokalisert på flyplassen på motsatt side av flyplassterminalen. Tjenester og kjøretøy leveres av store operatører inkludert Hertz, Avis, Alamo, og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler