bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Lyon Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Lyon Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Lyon Lufthavn. Bilutleie ved Lyon Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Lyon Lufthavn guide

leiebil Lyon Lufthavn
Bilutleie Lyon Lufthavn

Lyon Airport (IATA-kode: LYS) er også kjent som Lyon-Saint Exupéry lufthavn, og ligger i Rhône-Alpes-regionen i det sørøstlige Frankrike den. Flyplassen har to rullebaner og tre terminaler som behandler ca 8,5 millioner passasjerer i året. Flyplassen er en av de mest populære for sin tilgang til vinterdestinasjoner og skianleggene i regionen. Flyplassen betjener en rekke nasjonale og internasjonale flyselskaper, og fungerer som en hub for Air France.

Flyselskaper og destinasjoner

Lyon Airport tilbyr tjenester gjennom en rekke regionale og internasjonale operatører. Internasjonale operatører inkluderer men er ikke begrenset til Aegean Airlines, British Airways, Lufthansa, KLM og Swiss International Airlines. Populære internasjonale destinasjoner inkluderer Istanbul, Lisboa, Zürich, Düsseldorf, München, London, og Athen.Air France flyr til Paris, Toulouse og Nice.Seasonal charter er levert av mange flyselskaper og blant annet til Istanbul, Palma de Mallorca, Marrakesh og Athen.

Flyplassens fasiliteter

Dusinvis av shopping-og tjeneste er tilgjengelig for passasjerer som passerer gjennom terminalene på Lyon flyplass. Nesten to dusin restauranter og barer tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, inkludert de som gir av O'picnic, OL Brasserie og Pizza Hut. Ekstra flyplasstjenester inkluderer en inter kapell, minibanker, valutaveksling, og tilgang til medisinske tjenester. Ikke mindre enn fire hotellene ligger i umiddelbar nærhet av flyplassen. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig med trikk express, minibusser, drosjer og busser. Bilutleie tjenester lokalisert på flyplassen inkluderer Avis, Hertz, Europcar, National / Citer og seks.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler