bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Treviso Flyplass

Hjem > Italia > Bilutleie Treviso Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Treviso Lufthavn. Bilutleie ved Treviso Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Treviso Lufthavn guide

leiebil Treviso Lufthavn
Bilutleie Treviso Lufthavn

Treviso Airport (IATA-kode: TSF) er kjent av lokalbefolkningen som Treviso Sant'Angelo flyplass. Anlegget ligger i det nordøstlige Italia langs kysten av Adriaterhavet. Flyplassens enkelt rullebane og terminal prosessen omtrent to millioner passasjerer i året med 21.000 flyreiser. Flyplassen fungerer hovedsakelig som et knutepunkt for regional trafikk med innenlandske og nærliggende internasjonale ruter.

Flyselskaper og destinasjoner

Luftfartsselskaper på Treviso Airport er Blue Panorama Airlines, Ryanair, Wizz Air, og Wizz Air Ukraine. Ryanair gir regelmessige reisemål ruter som inkluderer Cagliari, London, Malta, Valencia, Barcelona og Bremen.Sesong ruter til Dublin, Stockholm og Marseille er også tilveiebrakt av denne transportør.Blå Panorama Airlines tilbyr en sesong fly til Marsa Alam.Wizz Air og Wizz Air Ukraine gi destinasjoner som inkluderer Bucuresti, Praha, Kiev, og Skopje.

Flyplassens fasiliteter

Treviso Airport har en liten terminal med begrensede fasiliteter til passasjerene. Innsjekkings området gir tilgang til BríccoCafe for pizza og pastaretter. Banktjenester og førstehjelp kontor er også plassert i hovedterminalen. Elite Reise butikk gir tilgang til et bredt utvalg av gaver og suvenirer, og ligger i avganger området. Bilutleie tjenester er plassert i første etasje i ankomstområdet. Kjøretøy er levert av Budget, Easy Car, Europcar, Sixt, og Maggiore.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler