bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Bremen Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Bremen Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Bremen Lufthavn. Bilutleie ved Bremen Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Bremen Lufthavn guide

leiebil Bremen Lufthavn
Bilutleie Bremen Lufthavn
Bremen flyplass (IATA Code: BRE) er også kjent av lokalbefolkningen som Flughafen Bremen. Flyplassens eneste rullebane og terminal tjene cirka 2,5 millioner passasjerer i året fra en nesten 45.000 flygninger. Flyplassen fungerer som et viktig knutepunkt for Germania og Ryanair, og gir mer enn 50 destinasjoner. Flyplassen har en interessant historie som går tilbake til den første verdenskrig, og spilte en viktig rolle for tyske flyvirksomheten under andre verdenskrig, og som en flybase for amerikanske styrker etter avslutningen av denne krigen. Flyplassen gir et stort antall nasjonale, regionale og sesongmessige og charterfly for passasjerene.

Flyselskaper og destinasjoner

Et stort antall nasjonale og regionale flyselskaper tilbyr tjenester til Bremen flyplass. Air France (med operasjoner som tilbys av Hop!) gir tjenester til Paris.Ryanair gir regelmessige og populære reisemål rutene til Roma, Stockholm, Dublin, Thessaloniki, og Tenerife.Turkish Airlines gir en vanlig rute til Istanbul. Regionale operatører Germanwings og Lufthansa tilbyr regelmessig destinasjoner til Stuttgart, Frankfurt og München.

Flyplassens fasiliteter

Bremen flyplass ligger innen 15 minutter fra sentrum av Bremen. Flyplassterminalen gir en Airport Shop og tollfri shopping for suvenirer og reiseartikler. Terminalen er også utstyrt med minibanker, en bokhandel, og en 24-timers bakeri. Den Bäckerei Kamps gir en fin for variasjon av nybakte herligheter, drikkevarer og andre matvarer alternativer tilgjengelig 24 timer i døgnet i ankomsthallen. Internett hotspots er også tilgjengelig for reisende. Bilutleie tjenester er lokalisert i leiebil paviljongen motsatt Terminal Two, representert ved Avis, Enterprise, Europcar, Sixt, og Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler