bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Leipzig Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Leipzig Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Leipzig Lufthavn. Bilutleie ved Leipzig Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Leipzig Lufthavn guide

leiebil Leipzig Lufthavn
Bilutleie Leipzig Lufthavn

Leipzig Airport er kjent av lokalbefolkningen som Leipzig / Halle Airport (IATA Code: LEJ) og ligger i Sachsen-regionen i Tyskland. Flyplassen er utstyrt med to rullebaner og en terminal som behandler om lag 2,5 millioner passasjerer i året. Flyplassen fungerer som et knutepunkt for lokale bærere DHL luftfart og AeroLogic. Flyplassen gikk renoveringer i 2012 og fungerer som en stort sett regional transportør og tilknytningspunkt til større byer i hele Tyskland og omkringliggende regioner.

Flyselskaper og destinasjoner

Leipzig Airport er hjem til Air Berlin og gir med faste ruter til Palma de Mallorca og sesongens flyreiser til Korfu, Antalya, og Tenerife.Austrian Airlines (med operasjoner som tilbys av Tyrolean Airways) tilbyr et enkelt rute til Wien.Germania carrier gir sesong fly til Burgas og Varna, og vil være å gi en rute til Moskva vinteren 2013.Lufthansa tilbyr en rute til Frankfurt, og Ryanair tilbyr regelmessige flygninger til London. Sesong destinasjonene som tilbys av andre operatører inkluderer Sharm El-Sheikh, Luxor, Rhodos, og Kos.

Flyplassens fasiliteter

Leipzig Airport gir et moderat utvalg av tjenester og fasiliteter for reisende. Over et halvt dusin mat og drikke tjenester er plassert i både den sentrale terminal og terminal B som inkluderer Panini Back og Bistro "Ju 52". Kjøpe alternativene inkluderer Eckert flyplass markedet Convenience og Ringeltaube. Ytterligere tjenester inkluderer en minibank, helsetjenester, salonger, et Photo Booth, og bagasjebokser. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt av flyplasstransport, buss, tog og drosjer. Bilutleie tjenester som ligger i terminalene inkluderer Avis, Faro, Aznur, Hertz, Europcar og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler