bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Rhodos Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Rhodos Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Rhodos Lufthavn. Bilutleie ved Rhodos Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Rhodos Lufthavn guide

leiebil Rhodos Lufthavn
Bilutleie Rhodos Lufthavn

Rhodes Airport (IATA Code: RHO) er også kjent som Rhodes International Airport eller Diagoras internasjonale flyplass. Flyplassen ligger på en av de mest berømte av greske øyene Rhodos i den sørøstlige delen av Egeerhavet nær den tyrkiske grensen. Flyplassen er klassifisert som den fjerde travleste i hele landet, og fungerer som en hub for Olympic Air og Aegean Airlines. Flyplassens eneste rullebane og terminal håndtere ca 4 millioner passasjerer i året med i underkant av 35 000 flygninger.

Flyselskaper og destinasjoner

Rhodes Airport tilbyr tjenester av over to dusin operatører som tilbyr regelmessige, sesongbaserte og charterreiser. Populære luftfartsselskaper som betjener flyplassen inkluderer Aegean Airlines, Air Berlin, Condor, Cyprus Airways, Olympic Air, Ryanair, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways og TUIfly.Faste ruter til Thessaloniki, Heraklion, Kalymnos, Kasos og Sitia er levert av innenlands flyselskap.Populære internasjonale destinasjoner inkluderer Salzburg, Napoli, London, Zürich, Berlin, Roma, Budapest, Barcelona og Spania.

Flyplassens fasiliteter

Som en av de større og mer populære flyplasser i Hellas, gir Rhodes Airport et bredt utvalg av tjenester og fasiliteter for reisende.Terminalanlegg, men er ikke begrenset til en bar, en restaurant og en kafé som serverer et utvalg av menyvalg. En liten taxfree-butikk og en kiosk som selger snacks og drikkevarer og trykksaker er også plassert i terminalen. Passasjerer kan finne valutaveksling, bank og minibank tjenester der også. Bilutleiefirmaer på flyplassen inkluderer de som tilbys av Avis, Europcar, Budget, Hertz og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler