bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Hahn Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Hahn Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Hahn Lufthavn. Bilutleie ved Hahn Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Hahn Lufthavn guide

leiebil Hahn Lufthavn
Bilutleie Hahn Lufthavn

Hahn Airport (IATA Code: HHN) er også kjent som Frankfurt-Hahn flyplass med lokalbefolkningen, og ligger i Rheinland Pfalz delen av sentrale Tyskland.Flyplassen er en rullebane gir tjenester til nesten 4 millioner passasjerer i året til hovedsakelig innenlands og regionale destinasjoner. Flyplassen fungerer som en hub for Ryanair og ytterligere to bærere.

Flyselskaper og destinasjoner

Hahn flyplass betjener tre innenlandske bærere: Ryanair, Sunexpress og Wizz Air. Ryanair gir regelmessige destinasjoner Palma de Mallorca, Riga, Roma, London, Cagliari, Dublin, og Marrakesh.Seasonal flyreiser til Thessaloniki, Bologna, Korfu og Rhodos er også tilgjengelig.Sunexpress gir en enkelt destinasjon rute til Izmir. Wizz Air gir regelmessige ruter til Budapest, Katowice og Sofia.Flyselskapet planer om å legge en rute til Skopje i våren 2014.

Flyplassens fasiliteter

Den regionale flyplass gir et begrenset antall tjenester og fasiliteter til reisende i hovedterminalen. Heinemann duty-free shopping er tilgjengelig. Chic-y-Micci gir et utvalg av klær og sko alternativer. Relay tilbyr trykksaker. En minibank er tilgjengelig for reisende. Mat og drikke er tilgjengelig på Bit Stop, McDonalds, kaffebarer. Nyt middelhavskost på Pizza e Pasta. Tilgang til flyplassen er tilgjengelig med bil, buss, chartret tjenester og utleie bil alternativer. Leiebilskranken ligger i hovedterminalen og yte tjenester av Hertz, Europcar, Avis, Alamo, Sixt og Buchbinder Rent-A-Car.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler