bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Cancun Flyplass

Hjem > Mexico > Bilutleie Cancun Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Cancun Lufthavn. Bilutleie ved Cancun Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Cancun Lufthavn guide

leiebil Cancun Lufthavn
Bilutleie Cancun Lufthavn

Cancun Airport (IATA Code: CUN) er et annet populært ferie-og feriested for nasjonale og internasjonale reisende. Flyplassen ligger på den karibiske kysten av Yucatán-halvøya i det nordøstlige Mexico der Karibia og Mexicogolfen møtes. Flyplassen betjener den meksikanske delstaten Quintana Roo, og er klassifisert som den nest travleste flyplassen i Mexico. De to rullebaner og tre terminaler håndterer over 15 millioner passasjerer i året med over tre dusin flyselskaper bærere og rutealternativer. Flyplassen har nylig gjennomgått betydelig utvidelse for å kunne legge til rette for økt passasjer-og flytrafikk.

Flyselskaper og destinasjoner

Cancun Airport fungerer som en hub for Aeromexico, VivaAerobus og over to dusin flere nasjonale og internasjonale operatører. Populære operatører flyr inn og ut av Cancun Airport inkluderer Aeroflot, Aerolineas Argentinas, Air Berlin, Air Canada, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, og Thomas Cook Airlines. De mest trafikkerte rutene betjenes av Cancun inkluderer Mexico by, Monterrey, Atlanta, New York, Miami, Toronto, og Montréal.Mange ruter til London, Madrid, Panama City, og Calgary er også populært.

Flyplassens fasiliteter

Fasiliteter og tjenester på Cancun Airport gir rikelig muligheter for reisende. Terminaler 2 og 3 gi alt fra grab-and-go mat til pizza, snackbarer, og sitte ned restauranter som Johnny Rockets og Guacamole Grill. Shopping i terminalene er enkelt med valg som Sr Froggs, Hard Rock Café, Ocean Blue og Joyeria Sofia. Forretnings salonger er lokalisert i terminaler 2 og 3 også. Bilutleie er plassert på flyplassens område og omfatter de som tilbys av Dollar, Thrifty, Hertz, og Budget.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler