bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Dubrovnik Flyplass

Hjem > Kroatia > Bilutleie Dubrovnik Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Dubrovnik Lufthavn. Bilutleie ved Dubrovnik Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Dubrovnik Lufthavn guide

leiebil Dubrovnik Lufthavn
Bilutleie Dubrovnik Lufthavn

Dubrovnik International Airport er kjent av lokalbefolkningen som Čilipi Airport (IATA-kode: DBV) som en av de største i Kroatia. Ligger på sørspissen av landet langs Adriaterhavet, dens eneste rullebanen og hovedterminalen gi et viktig knutepunkt for Kroatia Airlines. Flyplassen gjennomgikk store oppgraderinger og renoveringer i 2010 med ytterligere utvidelser og oppgraderinger planlagt for post-2015. Utvidelse omfatter en ny rullebane og en fire-stjerners Airport Hotel. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av sesongmålene. Reisende til regionen bør sjekke for å finne ut for å sjekke tilgjengelige ruter, avhengig av sesong og vær.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke internasjonale og kroa bærere service på flyplassen og inkluderer Adria Airways, Aeroflot, Air Serbia, British Airways, Croatia Airlines, Finnair, Scandinavian Airlines, og Ukraine International Airlines. Vær oppmerksom på at alle rutene (med unntak av noen få) er sesongavhengig. Helårs internasjonale ruter inkluderer London og München med flere destinasjoner som Beograd, Malta, Aten, Tel Aviv, Helsingfors, Madrid, Brussel, Moskva, og Bucharest.

Flyplassens fasiliteter

Dubrovnik Airport tilbyr en rekke fasiliteter fra sin hovedterminalen. En bank og vekslingskontor, en informasjonsskranke, og mange shopping og tax-free shoppingmuligheter møter reisende som ankommer og avgang fra flyplassen.Web Check-in tjenester er tilgjengelige. En rekke kaffebarer, bokhandler, tobakk butikker, og til og med bagasjen innpakning tjenester er tilgjengelige i terminalen. Bilutleie tjenester som tilbys av flyplassen inkluderer for eksempel Fleet, Avis, Hertz, Budget, Sixt og Peugeot.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler