bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Athen Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Athen Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Athen Lufthavn. Bilutleie ved Athen Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Athen Lufthavn guide

leiebil Athen Lufthavn
Bilutleie Athen Lufthavn

Athens International Airport (IATA-kode: ATH) det også kjent som Eleftherios Venizelos flyplassen og ligger langs den sørøstlige spissen av fastlands- Hellas.Flyplassen fungerer som en hub for Olympic Air, Aegean Airlines og Sky Wings. De to rullebaner og hovedterminalen håndterer om lag 13 millioner passasjerer i året med over 150.000 flygninger. Flyplassen er et populært reisemål for internasjonale reiser til Aegean regionen. Hovedterminalen på flyplassen gir tjenester til alle Schengen-fly og en rekke non-Schengen-reisende. Terminalen er delt inn i tre nivåer: ankomster, avganger, og mat domstol. En satellitt-terminal håndterer de ikke-Schengen-fly.

Flyselskaper og destinasjoner

Flere dusin flyselskaper operatører tilbyr rutefly til faste og sesongmålene. Charterfly tilbyr også et bredt spekter av sesongmålene for reisende. Store flyselskaper som betjener flyplassen inkluderer Aegean Airlines, Aeroflot, Air China, Air France, British Airways, Egypt Air, Lufthansa, Middle East Airlines, Scandinavian Airlines og US Airways. Populære internasjonale destinasjoner inkluderer Istanbul, Berlin, Madrid, Moskva, Beijing, Malta, Roma, London, og Tel Aviv.

Flyplassens fasiliteter

Athens Airport tilbyr en rekke fasiliteter for reisende. Shopping er rikelig og inkludere alternativer som Accessorize og ankomstbutikken. Spisemuligheter er rikelig og inkluderer Butterfly Café og Auto Grill Café som serverer et utvalg av smørbrød, kaker og kaffe. Reisende har tilgang til en Valutaveksling, banker og minibanker. Barne-og helsefasiliteter er også plassert i terminalene. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig med Metro linje, forstads jernbane, buss og leiebiler. Fem leiebil selskaper tjener Athens International Airport inkludert Alamo, National, Avis, Budget, Hertz og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler