bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Samos Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Samos Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Samos Lufthavn. Bilutleie ved Samos Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Samos Lufthavn guide

leiebil Samos Lufthavn
Bilutleie Samos Lufthavn

Samos Airport (IATA Code: SMI) er også kjent av lokalbefolkningen som Samos International Airport og ligger på den greske øya Samos langs østlige grenser i Egeerhavet og i vest av kysten av fastlands- Tyrkia.Flyplassen er mest kjent for sin svært kort rullebane grenser på den ene siden av fjellet og den andre ved sjøen. Flyplassen og terminalen er små og gir tilgang til ca to dusin luftfartsselskaper som gir sesongmessige og sesong charterfly.

Flyselskaper og destinasjoner

Nesten to dusin nasjonale og regionale luftfartsselskaper gi tilgang til og fra øya. Air Berlin tilbyr sesongens flyreiser til Hamburg, Zürich, München, Berlin og Asker.Astro Airlines tilbyr et vanlig mål rute til Thessaloniki og Olympic Air gir en vanlig rute til Aten.SkyExpress er en annen regional operatør som gir regelmessig tilgang til Rhodos, Chios og Mytilini.Danish Air Transport gir en sesong charterfly til København, og Austrian Airlines (med operasjoner som tilbys av Tyrolean Airways) gir en sesong rute til Wien.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassterminalen på Samos er liten, og tilbyr svært grunnleggende tjenester til passasjerer som i hovedsak fokuserer på overføringer til andre operatører. Bilutleie er levert av Hertz, Europcar og Avis. Reisende rådes til å søke etter flere fasiliteter og tjenester som inkluderer hotellopphold og spisemuligheter i nærheten Pythagorio eller Bathi, hovedstaden på øya.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler