bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kos Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Kos Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kos Lufthavn. Bilutleie ved Kos Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kos Lufthavn guide

leiebil Kos Lufthavn
Bilutleie Kos Lufthavn
Kos Airport (IATA Code: KGS) er kjent av lokalbefolkningen som Kos internasjonale Hippokrates Lufthavn. Som mange andre flyplasser som ligger i hele den greske øyene, er flyplassen liten, men likevel gir tilgang til over to dusin norske og internasjonale operatører. Disse bærere gir hovedsakelig sesong og sesong charterfly til gresk, regional og noen internasjonale destinasjoner. Dens eneste rullebane og to små terminaler fungerer som en hub for Aegean Airlines.

Flyselskaper og destinasjoner

Kos Airport fungerer som et knutepunkt for innenlands Aegean Airlines. Flyselskapet gir sesong fly til Moskva, St. Petersburg, Athen, London, og Thessaloniki.Seasonal charterfly levert av transportøren omfatter destinasjoner som Helsinki, Tel Aviv, og Bucharest. Austrian Airlines (med operasjoner som tilbys av Tyrolean Airways) gir sesong fly til Wien og sesong charterfly til Innsbruck og Graz.Bluebird Airways gir sesong fly til Moskva, og Condor tilbyr sesong reisemål rutene til Berlin, Frankfurt, Leipzig, og Düsseldorf.Holidays Czech Airlines tilbyr to sesongcharterruter til Praha og Ostrava.

Flyplassens fasiliteter

Flyplasstjenester for kunder inkluderer noen tjenester til tross for sin størrelse. Tilgang til shoppingsteder og spisemuligheter er begrenset. En taxfree-butikk ligger i avganger terminal. Kantine stil mat alternativer og begrenset drikke og alkohol alternativer er tilgjengelig på fellesområdene samt post-sikkerhet.Passasjerer bør være klar over at ingen bank eller minibank fasiliteter ligger i flyplassterminalen. Et første hjelpemiddel og et lite politistasjonen befinner seg i terminalen. Bilutleiefirmaer på flyplassen er tilgjengelig i ankomst deler av både terminalbygninger, og inkluderer tjenester etter Argus, Auto-Europa, Bilutleie, Easy Autos, og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler