bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Brest Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Brest Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Brest Lufthavn. Bilutleie ved Brest Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Brest Lufthavn guide

leiebil Brest Lufthavn
Bilutleie Brest Lufthavn

Brest Airport (IATA Code: BES) er kjent av lokalbefolkningen som Brest Bretagne Airport og serverer Bretagne-regionen som ligger i det nordvestlige Frankrike.Flyplassen er utstyrt med to rullebaner og en terminal som yter tjenester til tusenvis av reisende som benytter flyplassen for ekstra tilkoblinger dypere inn i Frankrike og omkringliggende land i Europa. Flyplassen gir faste ruter til Lyon og Paris.Regionale operatører tilbyr ruter til nærliggende regionale destinasjoner. Flyplassen er relativt nytt og ble innviet ved utgangen av 2007. Dens flyplassterminalen har nå en kapasitet til å behandle over en million passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Brest Airport tilbyr tjenester fra en rekke nasjonale og regionale operatører som inkluderer Air France, EasyJet, Flybe, Hop!, Ryanair, Jetairfly, og Volotea. Populære vanlige destinasjoner inkluderer London, Paris, Bordeaux, Toulon og Marseille.De mest populære internasjonale destinasjoner inkluderer sesong fly til Dublin, Ushant og Barcelona.

Flyplassens fasiliteter

Brest Airport gir mange muligheter og tjenester for reisende som inkluderer fire spisesteder fra sitte ned servering på Terre et Mer å hente-og-go kost på Bagad Café moderne bistro. To butikker (Passerelle 747 og Terre d'Amor) er plassert i det offentlige området og en annen butikk og tax free-butikken ligger i avganger salongen. Flyplassen gir et forretningsområde som kan leies for en time eller en hel dag. ATM-maskiner, tilgang til automater og gratis WiFi er plassert inne i hovedterminalen. Bil utleie pulter er funnet i nærheten av ankomster og bagasje og inkluderer leverandører som Enterprise, Europcar, Hertz, Sixt, og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler