bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Durban Flyplass

Hjem > Sør Afrika > Bilutleie Durban Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Durban Lufthavn. Bilutleie ved Durban Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Durban Lufthavn guide

leiebil Durban Lufthavn
Bilutleie Durban Lufthavn

Durban Airport International (IATA-kode DUR) ble offisielt nedlagt i 2010, og ble erstattet med King Shaka International Lufthavn. Flyplassen hovedsakelig betjener innbyggerne i Durban og gjenåpnet før starten av FIFA World Cup i 2010, da mange flyplasser innkvartert millioner av besøkende til den berømte spillet.Den Durban Airport International har en enkelt rullebane og inneholder to terminaler - en for last og en for passasjerene. Hvert år, mer enn 4,7 millioner passasjerer passerer gjennom terminalen på Durban Airport International.

Flyselskaper og destinasjoner

Den Durban Airport International er et fokus by for flyselskaper som Airlink, Comair og Kulula.com i tillegg til å være et knutepunkt for SA Express. Internasjonale og nasjonale flyselskaper yte service til de millioner av passasjerer på transportører som Air Mauritius, Emirates, Sør Afrikan Airways, South African Express og Mango. Populære destinasjoner inkluderer Mauritius, Cape Town, Johannesburg, Dubai og Harare.

Flyplassens fasiliteter

Den Durban Airport International tilbyr passasjerene et utvalg av fasiliteter og tjenester. I passasjerterminalen, to nivåer er i stand til å behandle nesten 7,5 millioner passasjerer årlig mellom avgang og ankomst hallene. Terminalen inneholder utallige innsjekking og selvbetjening billetten tellere, butikker, avgang salonger, restauranter og bilutleie. Nyt en matbit på den Cape Town Fish Market eller Newscafe før avgang.Store bilutleie alternativene inkluderer Woodford, Dollar, First Bilutleie, Hertz og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler