bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Dubai Flyplass

Hjem > Dubai > Bilutleie Dubai Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Dubai Lufthavn. Bilutleie ved Dubai Lufthavn inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Dubai Lufthavn guide

leiebil Dubai Lufthavn
Bilutleie Dubai Lufthavn

Dubai International Airport (IATA Code: DXB) er plassert på den øvre nordøstlige delen av landet, og serverer byen Dubai. Flyplassen håndterer ca 58 millioner passasjerer i året på sine to rullebaner. Sine tre terminaler og en rekke haller har håndtert økende passasjervolum i de senere årene, og fungerer som et større flyselskap knutepunkt for land i Midtøsten. Flyplassen er nå klassifisert som blant de ti travleste i verden.

Flyselskaper og destinasjoner

Dubai International Airport tilbyr tjenester av mange nasjonale og internasjonale operatører som inkluderer Aeroflot, African Express Airways, Air Blue, Air China, Alexandria Airlines, Air India, British Airways, Cathay Pacific, Egypt Air, og Emirates. Noen av de mest populære internasjonale avganger fra Dubai Airport inkluderer de på vei til Damaskus, Bangkok, Kairo, Amsterdam, Frankfurt, Hong Kong, Istanbul, Warszawa, og mange vesteuropeiske og amerikanske destinasjoner.Topp destinasjoner ut av Dubai International Airport er Doha, Bahrain, Teheran, Mumbai, og Muscat.

Flyplassens fasiliteter

Fasiliteter som tilbys av Dubai International Airport og sine mange terminaler og haller er stort og inneholder en rekke restauranter, kafeer og kaffebarer. Nyt fransk mat på Le Matin Francais eller libanesisk mat på Bistro.Dusinvis av alternativer for mat og drikke alt fra fast food til fine dining og kulturspesifikke alternativer finnes over hele hver terminal. Gave og shoppingmuligheter inkluderer duty-free shopping. Shopping på flyplassen gir en rekke alternativer om passasjerene er på jakt etter leker, bøker, klær, musikk eller gaver. Tobakk og brennevin er tilgjengelig på flyplassen. Femten leiebilselskaper er basert på flyplassen og er tilgjengelig via alle terminaler.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler