bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Dammam Flyplass

Hjem > Saudi Arabia > Bilutleie Dammam Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Dammam Lufthavn. Bilutleie ved Dammam Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Dammam Lufthavn guide

leiebil Dammam Lufthavn
Bilutleie Dammam Lufthavn

Dammam Airport (IATA-kode DMM) går også under navnet King Fahd International Lufthavn. Flyplassen er den største i landet i form av totalt areal og fungerer som en hub for det kommersielle flyselskapet Saudia. Singelen terminalen er uvanlig i design, så det er seks etasjer høy og gir ulike nivåer for ankomster og avganger med respektive nasjonale og internasjonale flyvninger. To rullebaner gir konsekvent bruk for å behandle de nesten 5,2 millioner passasjerer hvert år.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke flyselskaper tilbyr service av Dammam Airport i tillegg til Saudia, som tilbyr ruter til Kairo, Beirut, Jeddah, Kochi og Medina blant andre destinasjoner.Alternative flyselskaper inkluderer Shaheen Air, Pakistan International Airlines, Iran Air, Lufthansa og Felix Airways for å nevne noen. Populære reisemål inkluderer Islamabad, Frankfurt, Mashhad og Aden.

Flyplassens fasiliteter

En rekke fasiliteter og tjenester leveres til reisende som passerer gjennom Dammam Airport inkludert butikker, restauranter, banktjenester, multilevel parkeringsplass, røykerom, moskeen og leiebiler. Moskeen ligger på taket nivå av parkeringsplassen og er gjort i en utsmykket islamsk arkitektoniske stilen. Store bilutleieselskapene gir en omfattende kolleksjon for besøkende som ønsker å utforske regionen inkludert Hanco, Budget, Theeb, Best, Abu Diyab, Avis og Daleel.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler