bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Jeddah Flyplass

Hjem > Saudi Arabia > Bilutleie Jeddah Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Jeddah Lufthavn. Bilutleie ved Jeddah Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Jeddah Lufthavn guide

leiebil Jeddah Lufthavn
Bilutleie Jeddah Lufthavn

Jeddah Airport (IATA-kode JED) ble oppkalt etter kong Abdulaziz Al Saud og ofte referert til som King Abdulaziz International Lufthavn. Det er den tredje største flyplassen i landet og den travleste i Saudi-Arabia .En viktig egenskap om denne flyplassen er Hajj Terminal, som ble spesielt bygget for å håndtere store mengder reisende på grunn av nærhet til den islamske hellige by, Mekka. Denne terminal kan håndtere 80000 passasjerer på en eneste gang, og som et resultat, er ansett som en av de største klemmene i verden. Tre rullebanene yte service til nesten 17,9 millioner passasjerer som besøker Jeddah flyplass hvert år.

Flyselskaper og destinasjoner

Den Jeddah flyplass er navet reisemål for Saudia og Nas Air og som et resultat gir utallige reisemål for reisende ombord disse flyselskapene. Ruter som tilbys av Nas Air og Saudia inkluderer New York, Paris, Guangzhou, Kairo, Roma, Kuwait, Abu Dhabi, Dubai og mange flere.Tilsetting flyselskaper tilbyr tjenesten ut av Jeddah Airport inkluderer Singapore Airlines, United Airlines, Turkish Airlines, EgyptAir og African Express Airways.

Flyplassens fasiliteter

Mange fasiliteter er gitt til reisende å bruke fasilitetene på Jeddah Lufthavn. Kafeer, leiebiler, Wifi og salonger ligger alle innenfor terminalen. Flyplass kafeer tilbyr varme og kalde snacks eller drikker, mens salonger over hele terminalene gir en avslappende område for slitne reisende. Besøkende på utkikk etter uavhengighet utenfor flyplassen vil finne et utvalg av leiebiler tilgjengelig på Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler