bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Firenze Flyplass

Hjem > Italia > Bilutleie Firenze Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Firenze Lufthavn. Bilutleie ved Firenze Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Firenze Lufthavn guide

leiebil Firenze Lufthavn
Bilutleie Firenze Lufthavn

Firenze flyplass (IATA Code: FLR) er en av de større flyplassene i Italia og er kjent av lokalbefolkningen som Firenze flyplass Peretola.Flyplassen ligger i nordlige sentrale Italia og fungerer som en hub for Vueling Airlines. Flyplassens eneste rullebane og terminal håndtere nesten to millioner passasjerer i året med over 30.000 flymuligheter.

Flyselskaper og destinasjoner

Nesten to dusin regionale og internasjonale flyselskaper yte tjenester til Firenze flyplass. Carriers inkluderer Air Berlin, Air France, Alitalia, CityJet, Lufthansa Regional og Swiss International Airlines.Vueling gir regelmessige reisemål rutene til Barcelona, London og Paris.Transportøren gir også sesongens ruter til København og Madrid.Air Berlin tilbyr regulær ruteflyvning til Stuttgart og Düsseldorf.Alitalia gir en rute til Roma.Andre populære destinasjoner er Zürich, Bordeaux, Wien og Praha.

Flyplassens fasiliteter

Som en av de større flyplassene i Italia, gir Firenze Airport en rekke fasiliteter når det gjelder mat, shopping og tjenester. Mat og drikke er tilgjengelig på min kokk, som serverer snacks, pizza og kaker. Smørbrød, pizza og snacks er også tilgjengelig på Spizzico og A-Café '. Kjøpe arenaer både landside og flyside inkluderer avgiftsfrie alternativer, Marina Militare og Camicissima. Transport til og fra flyplassen er gjort enkelt med limousintjenester, buss og drosjer. Bilutleie tjenester på flyplassen er levert av Hertz, Europcar, Avis, Budget, og Maggiore.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler