bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Karpathos Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Karpathos Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Karpathos Lufthavn. Bilutleie ved Karpathos Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Karpathos Lufthavn guide

leiebil Karpathos Lufthavn
Bilutleie Karpathos Lufthavn

Karpathos Airport (IATA Kode: AOK) er også kjent som den Karpathos Island National Airport og ligger på Karpathos Island sør for fastlands- Hellas og øst for øya Kreta i Egeerhavet.Karpathos er en liten øy som ligger omtrent like langt mellom de greske øyene Kreta i vest og Rhodos mot øst.Flyplassens eneste rullebane og terminal betjene et begrenset antall reisende i året. Mesteparten av reise til og fra flyplassen er sesongavhengig. Over et dusin operatører tilbyr transport tjenester i hele den greske øyer og omkringliggende regioner.

Flyselskaper og destinasjoner

Karpathos Airport tilbyr reisemål ruter fra over et dusin nasjonale og regionale operatører. Flyreiser er sesongarbeid eller tilbys av sesongens kontrakter som tilbys av operatører som Air Berlin, Astra Airlines, Olympic Air, Scandinavian Airlines, og Travel Service Airlines. Populære sesong reisemål ruter og charterturer til Düsseldorf, Milano, Amsterdam, Thessaloniki, Wien og Praha er populære.

Flyplassens fasiliteter

Den Karpathos Airport terminal er svært liten og behandler reisende i hovedsak på vei til eller fra Thessaloniki eller Athen.I sommersesongen, en håndfull charterfly kom fra utlandet. Begrenset fasiliteter og tjenester er tilgjengelig i terminalen. Passasjerer vil finne taxi-og busstjenester som ligger utenfor flyplassen etter flyankomster for transport rundt Karpathos Island. Tilgang til leiebiler, hotellopphold, bespisning og banktjenester alternativer er lokalisert i sentrum Karpathos.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler