bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Chios Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Chios Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Chios Lufthavn. Bilutleie ved Chios Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Chios Lufthavn guide

leiebil Chios Lufthavn
Bilutleie Chios Lufthavn

Chios Airport (IATA Code: JKH) ligger på Chios Irland og er også kjent av lokalbefolkningen som Omiros flyplass eller Chios Island National Lufthavn.Øya er klassifisert som den femte største av de greske øyene som ligger i det vakre Egeerhavet. Flyplassens eneste rullebane og terminal tjene Kampos regionen. Flyplassen ligger nær den vestre kysten av Izmir, Tyrkia.

Flyselskaper og destinasjoner

Chios Airport tilbyr en håndfull av regionale luftfartsselskaper som tilbyr regelmessige og sesong ruter. Astra Airlines gir et vanlig mål til Thessaloniki. Olympic Air tilbyr en vanlig rute til Athen og SkyExpress gir regelmessige ruter til Rhodos, Samos og Mytilini.Austrian Airlines (med operasjoner som tilbys av Tyrolean Airways) gir sesongens flyreiser til Wien, og Darwin Airline tilbyr en sesong charter til Rimini.

Flyplassens fasiliteter

Terminalen på Chios Airport eller Chios Island National Airport er regional karakter, og gir begrensede tjenester og fasiliteter til reisende. Alternativer for mat og drikke er begrenset til enkle småretter og automater. Et lite antall butikker gir distraksjoner til reisende venter på tilkobling flyreiser. Hotellopphold, restaurant, bank, og leie bil alternativer er tilgjengelige i nærmeste sentrum Chios.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler