bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Toulouse Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Toulouse Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Toulouse Lufthavn. Bilutleie ved Toulouse Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Toulouse Lufthavn guide

leiebil Toulouse Lufthavn
Bilutleie Toulouse Lufthavn

Toulouse Airport (IATA-kode: TLS) er kjent av lokalbefolkningen som Toulouse-Blagnac lufthavn og ligger i regionen Midi-Pyrénées i sørvestlige Frankrike.Flyplassens to rullebaner og hovedterminalen med mange haller tjeneste lag 7 millioner passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Toulouse Airport er en av de største i regionen og gir drift av en rekke nasjonale og internasjonale operatører. Carriers inkluderer Air Frankrike, Aer Lingus, British Airways, EasyJet, KLM, Lufthansa, Turkish Airlines, og Vueling. Populære og vanlige nasjonale og internasjonale ruter inkluderer de til Dublin, Alger, Casablanca, Roma, London, Brussel, Frankfurt, Marrakesh, og Madrid.Favoritt sesong ruter som tilbys av en rekke operatører ta passasjerer til Palma de Mallorca, Edinburgh, Milan, Montréal, Tel Aviv, og Constantine.

Flyplassens fasiliteter

Toulouse Airport tilbyr passasjerene tilgang til banker og valutakiosker. Forretningssentre finnes i hele terminalen. Kaffebarer inkludert 8E Ciel og Café Bacquie tilby et bredt utvalg av alternativer for mat og drikke tilgjengelig i det offentlige området. Smak 'n Fly, som ligger i Hall B, er perfekt for rask mat og ligger i boarding salongen. Shopping er enkelt og morsomt med muligheter for alt fra smykker til søtsaker til musikk og regionale mat og suvenirer. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig via offentlig transport, taxi, og bilutleie. Bilutleiefirmaer er plassert i fellesområdene på Hall B og skal C. Providers inkluderer Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler