bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Rovaniemi Flyplass

Hjem > Finland > Bilutleie Rovaniemi Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Rovaniemi Lufthavn. Bilutleie ved Rovaniemi Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Rovaniemi Lufthavn guide

leiebil Rovaniemi Lufthavn
Bilutleie Rovaniemi Lufthavn

Rovaniemi Airport (IATA Code: RVN) er klassifisert som den femte travleste i landet. Flyplassen betjener Lappland-regionen i Finland, og ligger i den nordlige sentrale delen av Finland.Dens eneste rullebane og terminal håndterer ca 300.000 passasjerer i året. Flyplassen ligger nær polarsirkelen og serverer det meste charterfly til mange europeiske destinasjoner. Passasjerer bør være klar over at mange fly blir innskrenket i løpet av vintermånedene.

Flyselskaper og destinasjoner

Flyselskap bærere serverer Rovaniemi Airport er sesongpreget. Populære bærere inkluderer Arkia Israel Airlines, Adria Airways, Thomas Cook Airlines, Wizz Air, og XL Airways Frankrike. Populære sesong destinasjoner inkluderer, men er ikke begrenset til Tel Aviv, Athen, Berlin, Leipzig, Bucharest, London, Kiev og Paris.

Flyplassens fasiliteter

Tjenester for passasjerer ved Rovaniemi Airport inkluderer tilgang til Hello Café som serverer alt fra småretter til fulle måltider. En liten gavebutikk er tilgjengelig i terminalen, som er møtefasiliteter med en kapasitet på 30 personer. Butikk og restaurant timer er basert på flytider. Passasjerer bør være klar over at det er ingen minibank på flyplassen. Gratis trådløs Internett-tilgang er tilgjengelig inne i terminalen. Tilgang til og fra flyplassen er levert av lokale drosjetjenester og offentlig transport. Bil utleie pulter er plassert på terminalens første etasje og tilbyr tjenester som tilbys av Skandia Rent, Toyota Rent, Europcar, Budget, Avis og Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler