bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Saskatoon Flyplass

Hjem > Canada > Bilutleie Saskatoon Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Saskatoon Lufthavn. Bilutleie ved Saskatoon Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Saskatoon Lufthavn guide

leiebil Saskatoon Lufthavn
Bilutleie Saskatoon Lufthavn

Saskatoon flyplass (IATA Code: YXE) er også kjent som Saskatoon John G. Diefenbaker International Airport og serverer Saskatchewan. Flyplassens to rullebaner og hovedterminalen tjeneste ca 1,2 millioner passasjerer i året med nesten 9500 fly. Internasjonale toll-og immigrasjons ankomster er bemannet av Canada Border Services Agency men reisende bør vite at denne organisasjonen ikke er i stand til å håndtere fly med mer enn 200 passasjerer med mindre passasjerer, i etapper. I de senere årene, har flyplassen blitt rangert som den 14. travleste i Canada.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke kanadiske bærere inkluderer Air Canada, Air Canada Express, Pronto Airways, Transwest Air og WestJet. Disse operatører tilbyr ruter til populære kanadiske destinasjoner som inkluderer Toronto, Calgary, Vancouver, Winnipeg, Fond Du Lac, prins Albert, og Edmonton. Noen US Airways operatører som inkluderer Delta Tilkoblinger og United Express gir amerikanske destinasjoner som Minneapolis, Chicago og Denver.WestJet gir sesongens flyreiser til sørgående reisemål rutene til Puerto Vallarta, Cancun, Phoenix, og Las Vegas.

Flyplassens fasiliteter

Mange fasiliteter finnes i hele hovedetasjen av terminalen og inkluderer duty-free shopping, gavebutikk, og flere mat tjenester som tilbyr lett mat. En grill, en restaurant og en salong gi ekstra valg og komfort. En liten forretningssenter er tilgjengelig i nærheten av innsjekkingsskrankene. Planer for en executive lounge er i gang. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig med buss service, drosjer og bilutleiefirmaer.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler