bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Calgary Flyplass

Hjem > Canada > Bilutleie Calgary Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Calgary Lufthavn. Bilutleie ved Calgary Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Calgary Lufthavn guide

leiebil Calgary Lufthavn
Bilutleie Calgary Lufthavn

Calgary International Airport ligger i provinsen Alberta. Flyplassen er en av Canadas største flyplassene. Flyplassen (IATA Code: YYC) serverer Alberta og omkringliggende provinser. Et stort antall nasjonale og internasjonale flyreiser er tilgjengelig fra flyplassen som fungerer som en hub for Air Canada, Air Canada Express og WestJet bærere. Med tre rullebaner og en hovedterminal med fire haller, og en internasjonal terminal, tjener flyplassen over 13 millioner passasjerer i året med over 240 000 flygninger.

Flyselskaper og destinasjoner

De viktigste og internasjonale terminaler på Calgary International Airport serverer interluftfartsselskaper og regionale flyselskaper. Internasjonale operatører inkluderer men er ikke begrenset til Alaska Airlines, American Airlines og British Airways. Carrier KLM serverer Amsterdam.Delta Airlines tilbyr sesongens flyreiser til mange amerikanske destinasjoner.Condor Airlines gir sesong fly til Frankfurt. WestJet gir destinasjonene til Hawaii, mens United Airlines tilbyr flyreiser til Chicago, Denver, og San Francisco.Passasjerer bør huske på at fly kan bli forsinket eller kansellert på vinteren på grunn av dårlig vær og flygeforhold. Populære kanadiske bærere Air Canada og Air Canada Express gi internasjonale så vel som innenlandske destinasjoner. Populære innenlandske destinasjoner inkluderer Yellowknife, Winnipeg, Edmonton, Saskatoon, Vancouver, Medicine Hat, og Victoria, blant andre.

Flyplassens fasiliteter

Som en internasjonal flyplass som ligger i en SOF de travleste flyplassene i Canada, er en rekke tjenester og fasiliteter som tilbys til reisende som inkluderer over et dusin mat domstoler, kafeer, restauranter og barer.Over to dusin shopping og gave butikk alternativer er en shoppers paradis. Et hotell (Delta Calgary Airport Hotel) på stedet er tilgjengelig. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt av busser, minibusser, limousiner, og bilutleie. Bilutleie tjenester er tilgjengelig på avgangsnivå over fra hovedterminalbygningen og inkluderer bærere som Alamo, Enterprise, Budget, Dollar, Hertz og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler