bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Ottawa Flyplass

Hjem > Canada > Bilutleie Ottawa Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Ottawa Lufthavn. Bilutleie ved Ottawa Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Ottawa Lufthavn guide

leiebil Ottawa Lufthavn
Bilutleie Ottawa Lufthavn

Ottawa Airport er også kjent som Ottawa McDonald-Cartier International Airport (IATA Code: YOW). Flyplassen ligger i Ontario-provinsen og klassifiseres som Canadas sjette travleste flyplassen i form av passasjervolum. Som en inngangsport sammen kanadisk / amerikanske grensen, flyplassen er også bemannet av Canada Border Services Agency. Flyplassen betjener ca 4,5 millioner passasjerer og 170.000 fly flyreiser fra sine tre rullebaner og to terminaler. Flyplassen har vunnet en rekke priser for service, kvalitet og gir et bredt spekter av transportører og tjenester for nasjonale og internasjonale reisende

Flyselskaper og destinasjoner

Serverer hovedsakelig kanadiske destinasjoner, gir en rekke operatører med begrensede inter og sesongruter flyplassen. Air Canada gir populære ruter til en rekke steder i Canada og London.Transportøren tilbyr også sesong ruter til Cancun, Orlando, og Montego Bay.Fly til USA er gitt av American Eagle, De forente Express, og US Airways. Populære ruter er Detroit, Chicago, Philadelphia, og Charlotte.Populære kanadiske innenriksruter, men er ikke begrenset til Yellowknife, Vancouver, Winnipeg, Toronto, Calgary, og Edmonton.

Flyplassens fasiliteter

Ottawa Airport tilbyr en rekke tjenester og fasiliteter til nasjonale og internasjonale reisende. Styrerom, salonger og et kapell er tilgjengelig på flyplassen, som er casual dining, barer, og Starbucks kaffe. Shoppingmuligheter Et dusin er også tilgjengelig, inkludert tollfrie alternativer. Passasjerer kan surfe en bokhandel og en Virgin Records butikken. Fem store bilutleieselskapene har pulter ligger tvers over gaten fra passasjerterminalbygningen. Bilutleie er representert med Avis, Enterprise, Budget, Hertz og National / Alamo.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler