bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kununurra Flyplass

Hjem > Australia > Bilutleie Kununurra Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kununurra Lufthavn. Bilutleie ved Kununurra Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kununurra Lufthavn guide

leiebil Kununurra Lufthavn
Bilutleie Kununurra Lufthavn

Kununurra Airport er også kjent som East Kimberley Regional Airport (IATA Code: KNX). Flyplassen ligger på den nordlige kysten av Vest-Australia. Den heller ekstern plassering er ofte preget av en tung våt sesong som kutter den av fra reiser og eksterne tjenester for korte perioder av gangen. Byen Kununurra består av mindre enn 6000 innbyggere hovedsakelig innfødte australiere. Flyplassen er viktig for turisme muligheter i regionen. Flyplassen gjennomgikk en omfattende renovering og utvidelse i 2012 som doblet sin størrelse. Singelen terminalen gir nå en egen ankomsthallen og sikkerhet for avgangshallen. Hovedsakelig brukes for chartret luft turer, den eneste rullebanen og terminalen tjeneste ca 87 000 passasjerer i året med nesten 3000 innenlands flyreiser.

Flyselskaper og destinasjoner

To australske Airlines tjeneste Kununurra Lufthavn: Airnorth og Virgin Australia Regional Airlines. Populære destinasjoner inkluderer Darwin, Perth, Broome, Derby, og Argyle.Flere charterselskapene er også tilgjengelig på anlegget.

Flyplassens fasiliteter

På grunn av sin avsides og størrelse, ikke flyplassen ikke gi et bredt mangfold av fasiliteter for passasjerene. Det gir vanlige og tradisjonelle lufthavntjenester og en rekke private fly og innleide operasjoner. Hovedterminalbygningen gir en kafé for lette retter og forfriskninger. Bilutleie fasiliteter er også tilgjengelig på flyplassen i vanlig åpningstid. Flyplassen ligger innen tre miles fra Kununurra. Reisende kan finne flere leiebil, hotell og spisesteder i byen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler