bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Darwin Flyplass

Hjem > Australia > Bilutleie Darwin Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Darwin Lufthavn. Bilutleie ved Darwin Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Darwin Lufthavn guide

leiebil Darwin Lufthavn
Bilutleie Darwin Lufthavn

Til tross for sin ekstern plassering, er Darwin International Airport en av de travleste i de nordlige områdene av Australia . Darwin International Airport (IATA Code: TRW) gir både nasjonale og internasjonale terminaler og en godsterminal. Flyplassen gjennomsnitt 26 000 flyreiser i året og serverer rundt én million passasjerer i året fra sine to rullebaner.

Flyselskaper og destinasjoner

På grunn av sin beliggenhet på den svært nordspissen av de nordvestlige Territories, er Darwin Airport et populært knutepunkt eller gå til flyplassen for reisende på vei til Sørøst-Asia. Noen internasjonale operatører som service på flyplassen inkluderer Malaysian Airlines (som vil gjenoppta daglige avganger til Darwin November 2013) og Indonesia AirAsia. De mest populære innenriksruter i og ut av Darwin International Airport inkluderer destinasjoner som Brisbane, Sydney, Melbourne, og Perth. Internasjonale ruter inkluderer Singapore, Indonesia, Vietnam og Filippinene.Qantas, Virgin Australia, Jetstar Airways og Airnorth er også populære flyselskapene som opererer ut fra Darwin International Airport med nasjonale og internasjonale destinasjoner.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassen tjenester nasjonale og internasjonale reisende i en terminal. Reisende kan finne en rekke butikker og flere alternativer når det gjelder mat og drikke. Foreløpig lag tre restaurant og barer serverer flyplassen og en (Hungry Jacks) er åpen 24 timer i døgnet. Internasjonale reisende kan nyte duty-free shopping også. En rekke ekstra fasiliteter som minibanker, stellerom, handikapparkering og tilgang på utenlandsk valutaveksling. En rekke av leiebiltjenester er lokalisert i ankomsthallen nær bagasje innsamling og inkluderer Avis, Thrifty, Hertz, Budget og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler