bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Broome Flyplass

Hjem > Australia > Bilutleie Broome Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Broome Lufthavn. Bilutleie ved Broome Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Broome Lufthavn guide

leiebil Broome Lufthavn
Bilutleie Broome Lufthavn

Broome Airport er også kjent som Broome International Airport (IATA Code: BME). Flyplassen er et populært regionalt knutepunkt som ligger i den nordvestlige delen av Western Australia og håndterer nesten 400.000 passasjerer i året og serverer innenriks i Australia. Det er for tiden rangert som den 20. travleste i Australia . Den Broome International Airport er ikke en 24-timers anlegget, men terminaler åpne minst en time før planlagt passasjerflygninger.

Flyselskaper og destinasjoner

Noen av de mest populære flyselskapene at tjenesten Broome International Airport inkluderer Qantas, Virgin Blue, SkyWest Golden Eagle Airlines og Airnorth. Populære innenlandske destinasjoner inkluderer Melbourne, Sydney, Brisbane, Cairns, Perth og Darwin.

Flyplassens fasiliteter

Den Broome International Airport tilbyr en rekke fasiliteter for reisende. Tjenester inkluderer Nakamura Bar og Café, den Pandanas gavebutikk og galleri, og bagasje stuverom fasiliteter tilgjengelig for opp til syv dager. Minibanken er plassert i innsjekkingsområdet og avreise terminaler, samt avgangshallen. Baby-og helseinstitusjoner og den nylig utvidet Broome Qantas Regional Lounge er tilgjengelig for reisende. En rekke bilutleiefirmaer er tilgjengelig på flyplassen inkludert Avis, Budget, Hertz, Thrifty, og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler