bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Cairns Flyplass

Hjem > Australia > Bilutleie Cairns Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Cairns Lufthavn. Bilutleie ved Cairns Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Cairns Lufthavn guide

leiebil Cairns Lufthavn
Bilutleie Cairns Lufthavn

Cairns Airport (IATA Code: CNS) ligger i Queensland og drives av Cairns Port Authority. Klassifisert som en internasjonal flyplass, er det vurdert syvende travleste i Australia med 44 innenlandske destinasjoner og 20 internasjonale destinasjoner. Dens en rullebane og to passasjerterminaler gir tilgang til omtrent fire millioner reisende i året.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke store flyselskapene betjene Cairn flyplass. Disse inkluderer Air New Zealand, Cathay Pacific, Qantas, United Airlines, Virgin Australia, og Jetstar Airways. Enkelte populære innenriksdestinasjoner er Brisbane, Sydney, Melbourne og Adelaide, Perth og Gold Coast.Populære internasjonale destinasjoner inkluderer, men er ikke begrenset til Auckland, Hong Kong, Shanghai, og Guam.Noen av de mest populære rutene ut av Cairns inkluderer Brisbane og Sydney.De mest populære internasjonale ruter inkluderer de som overskrift til Tokyo, Papua New Guinea, Auckland, Kina og Singapore.

Flyplassens fasiliteter

En rekke flyplass fasiliteter er tilgjengelige for reisende i de nasjonale og internasjonale terminaler. Disse inkluderer Landside Café i ankomsthallen og Airside Café i avgangshallen. Duty-free produkter er tilgjengelig på flere av butikkene. Besøkende kan også få tilgang til en internasjonal valutaveksling og minibanker over hele begge terminalene. Lokal transport-og leiebiler er tilgjengelig på både nasjonale og internasjonale terminaler, inkludert de som tilbys av Red Spot, Avis, Budget, Hertz, Thrifty og Europcar. Drosjer, limousiner, og bussruter er også tilgjengelig fra flyplassen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler