bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Köln Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Köln Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Köln Lufthavn. Bilutleie ved Köln Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Köln Lufthavn guide

leiebil Köln Lufthavn
Bilutleie Köln Lufthavn

Köln Airport er også kjent som Köln Bonn Airport (IATA Code: CGN) og ligger i den nordvestlige delen av landet nord for München.Byen strekker seg over Rhinen, og er mest kjent for sin katedral. Byen er også hjemmet til over 30 museer og dusinvis av gallerier. Flyplassen fungerer som et viktig knutepunkt for Germanwings og internasjonale rederier FedEx og UPS. Flyplassen er i drift 24 timer i døgnet og serverer ca 10 millioner passasjerer med sine tre rullebaner og over 130.000 flygninger.

Flyselskaper og destinasjoner

Köln Airport tilbyr tjenester av mange nasjonale og internasjonale operatører. Air Berlin gir regelmessig rutefly til München, Berlin, og Tenerife.Air France (med operasjoner som tilbys av Hop!) gir en vanlig flytur destinasjon rute til Paris. Østerriken Airlines (med operasjoner som tilbys av Tyrolean Airways) tilbyr reisende en vanlig rute til Wien.Innenriks carrier Germanwings tilbyr dusinvis av populære destinasjoner inkludert Barcelona, London, Istanbul, Roma, Stockholm, Wien og Zürich.

Flyplassens fasiliteter

Tjenester på Köln flyplassen er rikelig. Shoppere kan nyte alternativer som Kirschner og Esprit. Hilfiger er også representert som er vinmonopol Tabac & Co Spisealternativene spenner fra fastfood og Starbucks til Kamps bakeri, Rendezvous Piano Bar, Café bistro Leysieffer, og Kölsch & Co En rekke bank-og minibanker er plassert over hele terminaler. Medisinske tjenester, reiseliv og leiebil tellere er plassert i alle terminaler. Bilutleie er levert av Avis, Sixt, Europcar, og Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler