bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Luleå Flyplass

Hjem > Sverige > Bilutleie Luleå Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Luleå Lufthavn. Bilutleie ved Luleå Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Luleå Lufthavn guide

leiebil Luleå Lufthavn
Bilutleie Luleå Lufthavn

Luleå Airport (IATA-kode LLA) ligger i nærheten av Kallax og regnes som den sjette største flyplass i Sverige henhold til passasjertrafikk.Flyplassen, som ser nesten en million passasjerer årlig, er også den største flyplassen i den nordlige delen av landet. Den Luleå lufthavn fikk sin start som en militær flyplass i løpet av 1941, og ble en sivil post i 1944. I dag, passasjerer passere gjennom én terminal og over den lengste rullebanen i Sverige!

Flyselskaper og destinasjoner

Noen flyselskaper tilbyr rutetrafikk til destinasjoner ved Luleå Lufthavn. Avies, Direktflyg, Norsk Air Shuttle og SAS tilbyr tjenesten til å velge reisemål som Pajala, Sundsvall, Stockholm og Kiruna.Charterfly til internasjonale destinasjoner som Phuket, Gran Canaria og Rhodos er gitt på operatører som Aegean Airlines, Novair, Thomson Airways og Freebird Airlines.

Flyplassens fasiliteter

Passasjerer på Luleå Airport har noen fasiliteter å velge mellom, inkludert handikap assistanse, familie assistanse, bilutleie, butikker og restauranter. Mat og drikke tilbys gjennom Café Biggles og Mat & Fika, mens et utvalg av varer selges på taxfree sentrum i terminalen. Leter du etter en leiebil? Den Luleå Airport tilbyr en rekke valgmuligheter gjennom store operatører som Hertz, Mabi, Avis og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler