bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Ibiza Flyplass

Hjem > Spania > Bilutleie Ibiza Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Ibiza Lufthavn. Bilutleie ved Ibiza Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Ibiza Lufthavn guide

leiebil Ibiza Lufthavn
Bilutleie Ibiza Lufthavn

Ibiza Airport (IATA-kode IBZ) ser mye av sin passasjertrafikk gjennom høysesongene av turisme, som går fra mai til september. Flyplassen er også ansvarlig for å gi tilgang til omkringliggende fastlandet og øyene inkludert Palma de Mallorca, Madrid og Barcelona.Den Ibiza Airport fungerer som en sesongmessig knutepunkt for Vueling og har plass til nesten fem millioner passasjerer gjennom sin hovedterminalen og enkelt rullebane.

Flyselskaper og destinasjoner

Regelmessig service er skaffet gjennom operatører som Air Berlin, British Airways, Air Europa, Iberia, Ryanair og Vueling til destinasjoner som Barcelona, ​​Madrid, Valencia, Sevilla, Menorca, London og Palma de Mallorca.Sesongen ruter er også gitt gjennom utallige flyselskaper designet for å imøtekomme de travleste reisetider. Flyselskaper som tilbyr Velg tjeneste inkluderer Aer Lingus, Alitalia, Condor, EasyJet Sveits, Livingston og Thomas Cook Airlines.

Flyplassens fasiliteter

Hovedterminalen er en kilde til mange fasiliteter og tjenester for å besøke passasjerer. Bilutleiefirmaer, apotek, butikker og restauranter er beleilig plassert hele terminalen i tillegg til handicap tjenester, passasjer assistanse og baby stasjoner. Snacks og drikke kan kjøpes fra Espression Lavazza og Ars, med gaver og suvenirer tilgjengelig fra Desigual og Sibarium. Store bilutleieselskapene inkluderer Europcar, Enterprise, Avis og Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler