bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Riyadh Flyplass

Hjem > Saudi Arabia > Bilutleie Riyadh Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Riyadh Lufthavn. Bilutleie ved Riyadh Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Riyadh Lufthavn guide

leiebil Riyadh Lufthavn
Bilutleie Riyadh Lufthavn

Riyadh Airport (IATA-kode RUH) er også kjent som King Khalid International Airport og har fire passasjerterminaler og to rullebaner. Flyplassen har en Royal Terminal, som tilbyr eksklusiv bruk for den saudiske kongefamilien og rike gjester fra de i regjeringen. En viktig egenskap om Riyadh Airport er kontrolltårnet, som er en av de høyeste i verden. Hvert år, omtrent 13,9 millioner passasjerer passerer gjennom terminalen på Riyadh Lufthavn. En interessant godbit om flyplassen er at det var bruk som et alternativ last destinasjon i NASA Space Shuttle.

Flyselskaper og destinasjoner

I likhet med andre flyplasser i Saudi Arabia, tjener flyplassen som et knutepunkt for Nas Air og Saudia. Disse to flyselskapene tilby ulike ruter for passasjerer inkludert Amman-Queen Alia, Dubai, Islamabad, Kuwait, Sharjah, Antakya og Assiut.Internasjonale flyselskaper bruke fasilitetene på Riyadh Airport eksempel Korean Air til Seoul, Gulf Air til Bahrain og British Airways til London-Heathrow, blant andre.

Flyplassens fasiliteter

Den Riyadh Airport tilbyr en rekke fasiliteter for besøkende, mest bemerkelsesverdige er den moskeen. Den enorme størrelsen på moskeen kan holde nesten 5000 tilbedere inne og 5000 utenfor. Vakre landskaps er funnet rundt flyplassen, inkludert mer enn 225 000 trær og planter! Andre fasiliteter inkluderer leiebiler og restauranter. Pizza Hut, Codo og en rekke kantiner er plassert over hele terminalen for besøkende døgnet rundt. Passasjerer som ønsker å utforske utenfor flyplassen kan utnytte en leiebil - store selskaper inkluderer Bin Hadi, Theib Co, Almuftah, Avis og Budget.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler