bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Pescara Flyplass

Hjem > Italia > Bilutleie Pescara Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Pescara Lufthavn. Bilutleie ved Pescara Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Pescara Lufthavn guide

leiebil Pescara Lufthavn
Bilutleie Pescara Lufthavn

Pescara Airport (IATA Code: PSR) er også kjent som den Abruzzo internasjonale lufthavn. Anlegget ligger langs den sentrale-østlige utkanten av Italia på Adriaterhavet.Flyplassens eneste rullebane og terminal gir tjenester til ca 600 000 passasjerer i året med 8000 fly destinasjonsalternativer. Flyplassen er et populært tilknytningspunkt for transittpassasjerer som søker italienske og europeiske destinasjoner.

Flyselskaper og destinasjoner

Pescara Airport tilbyr tjenester av seks operatører som inkluderer Alitalia, Darwin Airline, Ryanair, On Air, Belle Air og Air Vallée. Regelmessige reisemål rutene som tilbys av disse bærere inkluderer Milano, Torino, Tirana, London, Charleroi og Beauvais.Seasonal flyreiser er tilgjengelig til Alghero, Cagliari, Mostar og Chania, blant andre.

Flyplassens fasiliteter

Pescara flyplass gir tilgang til shopping og restaurant alternativer for reisende. Ristorante Concorde, Restaurant a la Carte, og den selvbetjente Piper Restaurant tilbyr et utvalg av lett mat alternativer. T-skjorte Express tilbyr interessante alternativer for gaver og suvenirer. Transport til og fra flyplassen er gjort enklere av en lokal taxi og buss. Bilutleie tjenester på flyplassen er gitt av store operatører som inkluderer Budget, Sixt, Hertz, Europcar og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler