bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Torino Flyplass

Hjem > Italia > Bilutleie Torino Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Torino Lufthavn. Bilutleie ved Torino Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Torino Lufthavn guide

leiebil Torino Lufthavn
Bilutleie Torino Lufthavn

Turin Airport (I ATA-kode: TRN) er kjent av lokalbefolkningen som Torino-Caselle Airport eller bare som Aeroporto di Torino Caselle. Flyplassen ligger i et område som bokstavelig talt forbinder nordlige land i Europa med Middelhavet.Flyplassen fungerer som en hub for Alitalia og Meridiana flyselskapet bærere. En rullebane og terminal gi tilgang til reisende som søker å koble velsen til nærliggende vinter alpinanlegg i Frankrike og Sveits.I de senere årene, har flyplassen vant ACI Europe Best Airport Award to ganger. Flyplassen tilbyr et bredt utvalg av vanlige og sesong reisemål rutene. Over to dusin chartret og sesongmålene er også levert av bærere på flyplassen.

Flyselskaper og destinasjoner

Store operatører på Turin Airport inkluderer de som tilbys av Air France, Alitalia, Lufthansa, Ryanair, og Turkish Airlines. Populære faste ruter inkluderer de til Paris, Roma, London, Brussel, München, og Madrid.Sesongens flyreiser gitt til byer som inkluderer Palermo, London, Moskva, Heraklion og Dublin.Charterreiser er spesielt populære i vintersesongen og tilbyr flyreiser til Tel Aviv, Moskva, Glasgow og St. Petersburg.

Flyselskap Fasiliteter

Turin Airport tilbyr et bredt spekter av tjenester og fasiliteter til reisende. Slike tjenester inkluderer, men er ikke begrenset til de som finnes på tre tjeneste gulv. Et bredt utvalg av mat og spisesteder er tilgjengelig på Auto Grill og Spizzico. Tramezzino Iti Restaurant gir lys fare, kaker og smørbrød. Auto Grill Piazza Castello Wine Bar tilbyr et utvalg av vin og spesial italiensk kaffe. Handle på Fashion Corner eller Wine and Food Corner. Transport til og fra flyplassen er enkelt med taxi, buss eller tog. Bilutleie er plassert på parkeringsplassen og bagasjeutleveringen. Kjøretøy er levert av Avis, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler