bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Brindisi Flyplass

Hjem > Italia > Bilutleie Brindisi Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Brindisi Lufthavn. Bilutleie ved Brindisi Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Brindisi Lufthavn guide

leiebil Brindisi Lufthavn
Bilutleie Brindisi Lufthavn

Brindisi Airport (IATA-kode: BDS) er et kjent av lokalbefolkningen som Brindisi Silento flyplass og ligger i "boot hælen" av sørøstlige Italia langs Adriaterhavet.Flyplassens to rullebaner og hovedterminalen tilbyr tjenester for drøyt to millioner passasjerer i året med Under 18 000 flyreiser. Flyplassen tilbyr tjenester som tilbys av nesten ett dusin regionale operatører med en rekke nasjonale og internasjonale ruter.

Flyselskaper og destinasjoner

Brindisi flyplass gir tjenester etter Air Berlin, Alitalia, EasyJet, Germanwings, Helvetic Airlines, Ryanair, og Volotea bærere. Populære regelmessig reisemål rutene inkluderer Venezia, Milano, Roma, Genève, og London.Sesonger og sesong charterfly til Zürich, Tel Aviv, Paris, Zürich og Stockholm er også tilgjengelig ved disse og andre regionale operatører på flyplassen.

Flyplassens fasiliteter

Brindisi flyplass er regional og relativt liten. Tjenester på flyplassen er begrenset. The Sky Lounge og Mediterraneo Autogrills gi muligheter for lys regionale fare. Et lite apotek og en bar er også plassert landside. Airside, passasjerene har alternativer å spise på Caffe 'Dei Due Mari eller La Bottega Dei Sapori. Tilgang til og fra flyplassen er tilgjengelig av drosjer og lokale bussruter. Bilutleie tjenester på flyplassen er levert av nesten et dusin store og lokale leverandører som Avis, Budget, Hertz, og Maggiore.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler