bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Genève Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Genève Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Genève Lufthavn. Bilutleie ved Genève Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Genève Lufthavn guide

leiebil Genève Lufthavn
Bilutleie Genève Lufthavn

Geneva Airport ligger på grensen mellom Sveits og Frankrike (IATA-kode: GVA), og er en internasjonal flyplass som betjener en av de mest populære vinterreisemålene i verden. Dens en rullebane og to passasjerterminaler gi tilgang inn i regionen over 14 millioner reisende i året etter. Flyplassen er tilrettelagt av reisende fra både Sveits og Frankrike. De som reiser til eller fra Frankrike trenger ikke å gå gjennom sveitsiske skikker så lenge de forblir i den franske delen av flyplassen mens de venter på tilkobling flyreiser. Flyplassen fungerer som en hub for EasyJet Sveits og Darwin Airline leverandører samt dusinvis av internasjonale luftfartsselskaper.

Flyselskaper og destinasjoner

Som en av de mest populære og besøkte flyplassene i Europa, gir Genève flyplass tjenester av en rekke operatører som inkluderer Air Canada, Air Kina, Air France, British Airways, Middle East Airlines, Swiss International Airlines og United Airlines. Populære ruter fra flyplassen, men er ikke begrenset til Athen, Moskva, Beijing, Roma, Wien, London, Budapest, Tel Aviv, Helsinki og Manchester.

Flyplassens fasiliteter

Geneva Airport tilbyr et stort utvalg av butikker, restauranter og tjenester for nasjonale og internasjonale reisende. Butikker som selger alt fra smykker til sjokolade til bøker og souvenirer er lokalisert over hele terminalene. Over et dusin restauranter, snackbarer, tesalonger og barer er også plassert i terminalene og inkluderer Altitude, Bento og L'Olivier, som serverer middelhavsmat. Bank og valuta exchange fasiliteter lindre økonomiske bekymringer. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig med offentlig transport, gratis shuttle busser og drosjer. Bilutleiefirmaer er plassert på begge de sveitsiske og franske sider av flyplassen med tjenester som tilbys av nasjonale operatører inkludert Firefly, Avis, Europcar, Hertz, Sixt og National.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler