bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Zakynthos Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Zakynthos Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Zakynthos Lufthavn. Bilutleie ved Zakynthos Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Zakynthos Lufthavn guide

leiebil Zakynthos Lufthavn
Bilutleie Zakynthos Lufthavn

Zakynthos Airport (IATA Code: ZTH) er også kjent av lokalbefolkningen som Zakynthos internasjonale flyplass eller Zakynthos Salomos Lufthavn, og ligger i den sørvestlige delen av landet. Et punkt av interesse om flyplassen er at flyene ikke land eller avviker 12:00-04:00 på grunn av tilstedeværelsen av truede skilpadder som legger egg på stranden, som ligger i nærheten av flyplassen.

Flyselskaper og destinasjoner

Zakynthos Airport tilbyr tjenester av over to dusin nasjonale og regionale operatører. Noen operatører tilbyr faste ruter, mens andre gir bare sesong og sesong charterfly. Olympic Air gir et vanlig mål å Athen, og SkyExpress tilbyr vanlige reisemål rutene til Kithira og Cephalonia.Aegean Airlines gir en sesong charter til Bucuresti, og Aeroflot gir en sesong ruter til St. Petersburg. Astra Airlines tilbyr passasjerene en sesongrute til Thessaloniki.

Flyplassens fasiliteter

Den Zakynthos Airport terminal er et lite og gir begrenset skjønt komfortable tjenester til passasjerene. Flyplassen gir tilgang til to kafeer eller restauranter, en liten butikk, og banktjenester fasiliteter. Reisende rådes til å finne ekstra fasiliteter og tjenester nærmere byen, mindre enn seks kilometer unna. Taxi tjenester er lokalisert på flyplassen og hele øya. Bilutleie tjenester er også plassert på øya.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler