bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Skiathos Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Skiathos Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Skiathos Lufthavn. Bilutleie ved Skiathos Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Skiathos Lufthavn guide

leiebil Skiathos Lufthavn
Bilutleie Skiathos Lufthavn

Skiathos Airport (IATA-kode: JSI) er kjent av lokalbefolkningen som Skiathos Island National Airport ligger på den greske øya Skiathos. Flyplassens eneste rullebane og terminal håndtere ca 235 000 passasjerer i året. Flyplassen er kjent for sin utfordrende korte og smale rullebanen. Piloter flyr inn i Skiathos er nødvendig (og anbefalt) å engasjere seg i ytterligere operasjonell opplæring.

Flyselskaper og destinasjoner

Skiathos flyplass betjener en rekke nasjonale og regionale operatører som gir begrensede regulær ruteflyvning. Sesongens flyreiser og sesong charter er rikelig. Aegean Airlines gir sesong charterfly til St. Petersburg.Olympic Air gir et vanlig mål rute til Aten.Condor gir sesong fly til München, og Scandinavian Airlines gir sesong charterfly til Stockholm, Oslo og København.

Flyplassens fasiliteter

Skiathos Airport gir begrensede fasiliteter for passasjerene. Tilgang til snacks og drikkevarer er plassert i terminalen. Drosjer sørge for transport til og fra flyplassen. Det anbefales til reisende som ankommer øya for et kort opphold for å våge mindre enn 2 km til den nærliggende byen Skiathos (ligger på den nordøstlige siden av øya) for ekstra tjenester og fasiliteter som inkluderer overnatting, spisesteder, og tilgang til banker eller andre tjenester som leiebiler.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler