bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Santorini Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Santorini Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Santorini Lufthavn. Bilutleie ved Santorini Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Santorini Lufthavn guide

leiebil Santorini Lufthavn
Bilutleie Santorini Lufthavn

Santorini Airport (IATA Code: JTR) er også kjent av lokalbefolkningen som Santorini Thira International Airport og ligger på en av de mer populære øyene i Hellas.Flyplassens eneste rullebane og terminal service både sivile og militære fly. Regelmessig rutefly er begrenset til to store operatører selv om charterreiser er populære og rikelig i løpet av sommeren.

Flyselskaper og destinasjoner

Regelmessig rutefly og destinasjoner er levert av to innenlandske bærere: Olympic Air og Aegean Airlines. Aegean Airlines gir en vanlig rute til Aten. Sesongens flyreiser og charterturer er tilgjengelig til destinasjoner som inkluderer Thessaloniki og Bucuresti. Ytterligere sesongens flyreiser og charterturer er tilgjengelig fra to dusin andre operatører som er Thomas Cook Airlines, Swiss International Airlines, Scandinavian Airlines, Germanwings, og Condor.Populære internasjonale destinasjoner er London, Zürich, København, Wien, London og Roma.

Flyplassens fasiliteter

Santorini International Airport gir begrensede fasiliteter til reisende som flyplassen er liten. Passasjerer vil finne flere små butikker og en liten kafé og bar inne i terminalen. Leie bil tjenester som tilbys på flyplassterminalen inkluderer Budget, Axion og Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler