bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Lemnos Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Lemnos Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Lemnos Lufthavn. Bilutleie ved Lemnos Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Lemnos Lufthavn guide

leiebil Lemnos Lufthavn
Bilutleie Lemnos Lufthavn

Lemnos Myrina Airport (IATA Code: LXS) er en liten flyplass som ligger på Lemnos Island i den nordøstlige delen av Egeerhavet langs den svært nordøstlige grensen til Hellas.Det er også kjent som Limnos Airport (annen stavemåte). Øya flyplassens eneste rullebanen og lille terminalen betjene et begrenset antall nasjonale og regionale reisende på årsbasis. Flyplassen gir tjenester etter et halvt dusin nasjonale og regionale operatører.

Flyselskaper og destinasjoner

Lemnos Myrina Airport er hjem til flere regionale operatører. To av dem gir vanlige reisemål ruter mens de andre er for sesong charter. Olympic Air gir en enkelt destinasjon rute til Aten.SkyExpress gir destinasjoner å Thessaloniki, Mytilene og Ikaria. British Airways tilbyr en sesong charter rute til London Heathrow Airport og Thomas Cook Airlines gir en sesong charter til London Gatwick flyplass.Travel Service Airlines gir en sesong charter rute til Praha.

Flyplassens fasiliteter

Lemnos Myrina Airport er ekstremt liten, og gir begrensede tjenester og fasiliteter til passasjerene. Passasjerer rådes til å få tilgang til bilutleie, hotellopphold og spisesteder i Myrina, som ligger ca 20 km vest for flyplassen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler